Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το τρισάθλιο παιχνίδι ενός τεραστίου μεγέθους κυβερνητικής υποκρισίας (Βίντεο)

Ρόμπα έκανε τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης του Αλαφούζου ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας, Γιάννης Φάσανης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Οι ενστάσεις που πρόβαλαν οι δημοσιογράφοι του Σκάι για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών στην περίοδο των Πανελλήνιων εξετάσεων πήραν  καίριες απαντήσεις.

Με ακλόνητα στοιχεία, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, ανέδειξε το τρισάθλιο παιχνίδι ενός τεραστίου μεγέθους κυβερνητικής υποκρισίας που επικαλείται την «ευαισθησία» της για το μέλλον το μαθητών. Μιας κυβέρνησης που έχει βαλθεί να ξεθεμελιώσει εντελώς την δημόσια εκπαίδευση και προς αυτή την κατεύθυνση με την υποχρηματοδότηση της Παιδείας, σύμφωνα με τον ίδιο εκπαιδευτικό, έχει αφήσει να χάνονται 32.000 διδακτικές ώρες τον μήνα χωρίς να προσπαθήσει να τις καλύψει.

Απ’ ότι ακούμε στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ που θα γίνουν αύριο, και παρά την επιστράτευση που έχει προχωρήσει η κυβέρνηση η πρόταση θα είναι να γίνει απεργία. Αν θα περάσει μια τέτοια πρόταση μένει να το δούμε.



Πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...