Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η μπαρούφα μένει

Του mitsos175

Πολύ βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ με το όνομα του Προέδρου της δημοκρατίας. Τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, που έβριζαν πριν τους αντίθετους στο Μνημόνιο και τώρα γλείφουν πατόκορφα το ΣΥΡΙΖΑ έχουν πράγματι στοιχεία για ρεπορτάζ ή τα βγάζουν από τη νοσηρή τους φαντασία;

Ας παρουσιάσουν τις πηγές τους και ας μας πουν σε ποιο πράγμα στηρίζονται και βγάζουν διάφορα ονόματα κυρίως νεοδημοκρατών, όπως πριν μέρες του Καραμανλή μέχρι σήμερα του Αβραμόπουλου και τώρα -κρατηθείτε- της Ντόρας!

Αν είναι δυνατόν! Γράφει η φυλλάδα της κεντροδεξιάς Καθημερινή "Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της «Κ», ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα να προταθεί για την Προεδρία η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.


Μάλιστα, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας στη δικομματική κυβέρνηση φέρεται να τηλεφώνησε στην κ. Μπακογιάννη, που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, για να την ενημερώσει σχετικά"...

Ποιές είναι οι "εξακριβωμένες πληροφορίες" κούκλε μου; Η καφετζού; Το μέντιουμ; Η γιαγιά με τα παραμύθια; Αν είπε άνθρωπος της κυβέρνησης κάτι τέτοιο, προφανώς έκανε πλάκα. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας. Υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από έστω και έναν του ΣΥΡΙΖΑ η κόρη του Επίτιμου; Εδώ δεν θα την ψηφίσει η μισή ΝΔ, που είναι του Σαμαρά. Νομίζετε ότι θα χάψουμε τέτοιο χοντρό παραμύθι; Εκτός αν θέλετε να πείτε τον Πάνο "ψεκασμένο" και το φέρνετε έτσι με τρόπο.

Ρωτώ λοιπόν ποιός ο λόγος, άλλος από τη δημιουργία κακών εντυπώσεων; Γιατί ένας μνημονιακός Πρόεδρος σημαίνει Προεδρικά διατάγματα αλά Παπούλιας. Σημαίνει αντίο απονομή δικαιοσύνης στα πολλά και μεγάλα σκάνδαλα. Σημαίνει υποχώρηση σε όλες τις προεκλογικές βασικές θέσεις. Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί η Ντόρα είναι όμορφη; Μην ξεράσω. Για μια συναίνεση ίσως; Με ποιούς, αυτούς που υπογράφουν κείμενα για να παραδοθεί άνευ όρων η χώρα στους τοκογλύφους; Ας μας πει ο δημοσιογράφος ποιοί το είπαν.
Μήπως δε βγήκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και βγήκε από ΝΔ μεριά;

Είχαμε πει πως ο μόνος που δε ήταν δεκτός για Πρόεδρος ήταν ο Καραμανλής, όταν ΟΛΟΙ σχεδόν τον είχαν σίγουρο. Υπομονή να βγει πρώτα το όνομα και τα ξαναλέμε. Αν όντως είναι μνημονιακός σημαίνει τούμπα και νέο μνημόνιο. Τίποτα άλλο. Αλλά πρώτα να δούμε, γιατί οι περισσότεροι στο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα ΔΕΝ θέλουν από ΝΔ. Όσο για τον Καμένο είπε πως με όσους ψήφισαν το μνημόνιο δε συνεργάζεται ούτε νεκρός. Τα θυμίζω αυτά, ότι κι αν γίνει.

Προσωπικά πιστεύω πως αυτά τα ονόματα κεντροδεξιών που ψήφισαν τα μέτρα των μνημονίων εκφράζουν περισσότερο την επιθυμία και την ευχή των συμφερόντων επιχειρηματιών, πλουτοκρατών κλπ οπότε γίνεται το "απαραίτητο μπίρι - μπίρι", η διαφήμιση θα λέγαμε, για να εκβιάσουν κάποιοι αποφάσεις. Το πάνε πονηρά τώρα μερικοί.

Όσο για τη Ντόρα μάλλον είναι εσωκομματική βρομοδουλειά πάνω στον υπόγειο και ανηλεή πόλεμο που έχει ξεσπάσει για τη διαδοχή ή όχι του Σαμαρά. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η μπαρούφα μένει. Αν τυχόν διαψευστούν αυτά θα ζητήσει κανείς συγνώμη για τα φούμαρα; Μπααα...

Πηγή: «Βαθύ Κόκκινο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...