Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Με ανάδοχο την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

Του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου 

Η επιχείρηση ξεκαθαρίσματος των ολιγαρχών της χώρας συνεχίζεται ακάθεκτη.

Η κυβέρνηση έχοντας κηρύξει ανένδοτο αγώνα εναντίον της κυρίαρχης ελίτ στην Ελλάδα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων της, μιας κι ο ανελέητος αγώνας για την απόδοση των ευθυνών στους εμπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους της χώρας για την διαχρονική ληστεία και την διασπάθιση δημόσιου χρήματος, βρίσκει πλέον τον δρόμο του.

 Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Είναι εξ'άλλου απαράδεκτο να αμφισβητεί κανείς πως η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς στην Ελλάδα, δεν είναι αποφασισμένη να χτυπηθεί με το εχγώριο σύστημα διαπλοκής.

Η προσπάθεια θα είναι συνεχής, βασανιστική και επώδυνη, κι ο ελληνικός λαός πρέπει να περιμένει υπομονετικά μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα να δικαιώσουν την ανοχή του.

Επειδή λοιπόν η κοινωνία μας έχει μάθει να αναγνωρίζει τις καλές προθέσεις και να θωρακίζει την ανοχή της, η κυβέρνηση θεώρησε κατ' εξαίρεση αναγκαίο να προχωρήσει σε νέες συμβάσεις λειτουργίας και συντήρησης για το οδικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων, που διαχειρίζεται η Εγνατία Οδός ΑΕ, συνολικού μήκους 864 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 54,9 εκατ. ευρώ. Στις εργολαβίες που ξεκίνησαν χθες με ανάδοχο την ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, περιλαμβάνεται το σύνολο των υπό κυκλοφορία τμημάτων της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων, ενώ προβλέπεται να ενταχθούν και τα νέα τμήματα που κατασκευάζονται και αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία μετά την ολοκλήρωσή τους το προσεχές χρονικό διάστημα. Η χρονική διάρκεια των έργων είναι 36 μήνες.

Τριανταέξι μήνες ανοχή λοιπόν. Τι είναι μπροστά στους τέσσερις της παράτασης της Δανειακής Σύμβασης; Αστεία πράγματα!!!

Ο Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος είναι Α’ Συντονιστής της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.
Δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο «Τελευταία Εξοδος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...