Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Έκτακτο δελτίο: Σφοδρή «κακοκαιρία» προβλέπεται από την αριστερή πλατφόρμα

Του Σταύρου Κατσούλη

Δυναμική αναμένεται να είναι η αντεπίθεση του Λαφαζάνη ενάντια στους νέοφιλελεύθερους συντρόφους του στο Κόμμα που απέρριψαν την πρότασή του.

Καρατσεκαρισμένες πηγές, θέλουν τον αγωνιστή πρόεδρο την αριστερής πλατφόρμας, να ετοιμάζει ένα γιγάντιο μπαράζ δηλώσεων και ραβασακίων προς την ηγετική ομάδα του Κόμματος.

Το αποτέλεσμα κατά τους ειδικούς αναλυτές είναι ότι θα έχει σημαντική επίδραση αφού υπολογίζεται ότι θα αναγκάσει την ηγεσία να μετακινηθεί περίπου 0,00000963% λέξεις πιο αριστερά από εκεί που βρίσκονται σήμερα.

Άλλα μέλη του Κόμματος, αν και όχι τυπικά ανήκοντες στην επαναστατική ομάδα του κ. Λαφαζάνη, όπως είναι ο κ. Μηλιός και άλλοι ακαδημαϊκοί, συμμερίζονται τουλάχιστον μερικώς την επερχόμενη εσωκομματική λαίλαπα που ετοιμάζει ο ηγέτης της αριστερή πλατφόρμας αφού οι δικοί τους υπολογισμοί (κάτι διαφορικές εξισώσεις, δεν θα τις καταλάβετε) στην ακαδημία φαίνεται ότι υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς των ειδικών.

Ο εκπρόσωπος σκιώδους διάψευσης του Κόμματος κ. Μπαλάφας, έσπευσε με προσεκτικούς πολιτικούς χειρισμούς να διαψεύσει κάθε υπόνοια ότι ετοιμάζονται τέτοιες κινήσεις με σχετική του δήλωση:
«Αριστερή τι; Ποιό; Πλατφόρμα; Εμείς; Μα τ' είν αυτά που λέτε κύριοι;»
και κατέληξε:
«Εμείς ΠΟΤΕ δεν είχαμε αριστερή πλατφόρμα στον ΣΥΡΙΖΑ.»
... αφήνοντας όπως ήταν αναμενόμενο, τον δυστυχή δημοσιογράφο που του είχε πάρει και την προηγούμενη συνέντευξη, σε βαθύ κώμα σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι οι σεισμολόγοι, επαναλαμβάνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, εκτός και αν βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο του φαινομένου, οπότε δεν θα χρειαστεί να γίνουν ασκήσεις και άλλες παρόμοιες φασαρίες στα σχολεία και δημόσιους οργανισμούς με το να συνωστίζονται όλοι κάτω από τις πόρτες και τα γραφεία.

Τέλος, σε σχετική δήλωση του φιλογερμανικού νεο-ναζιστικού κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, υπήρξαν έμμεσες, αλλά σαφείς αναφορές στο ότι θα υπάρξει στήριξη στην νεοφιλελεύθερη συνιστώσα «Dimitris Papadimoulis» του κυβερνητικού σχήματος.


Πηγή: ΑΑΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...