Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας στο Βόλο για «διαγραφή χρέους και εθνικό νόμισμα»

Ο δικηγόρος και Γ΄Συντονιστής της Π.Γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Αναστάσιος Κώνστας και ο γνωστός οικονομολόγος-αναλυτής και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.  Δημήτρης Καζάκης, θα είναι οι προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Τομέας Θεσσαλίας του Μετώπου, το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία του Βόλου (απέναντι από το κτίριο Παπαστράτου).

Στις 12.30 μ.μ. της ίδιας μέρας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ. στο Βόλο (Γ. Καρτάλη 87-Χατζηαργύρη) στα τοπικά ΜΜΕ. Στις ομιλίες τους θα προσεγγίσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσουν τις νομικές, πολιτικές, οικονομικές και τεχνικές πτυχές της διαγραφής του χρέους και της μετάβασης σε εθνικό κρατικό νόμισμα. Μετά το τέλος των ομιλιών θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.


Από τη Συντονιστική Γραμματεία του Τομέα Θεσσαλίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «ο επιχειρούμενος στραγγαλισμός της χώρας σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο “έντιμου συμβιβασμού” και πάσης φύσεως ενδοτισμού. Η διαγραφή του εντελώς παράνομου χρέους και η υιοθέτηση εθνικού κρατικού νομίσματος, ως πράξη εθνικής κυριαρχίας,  είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να διασφαλίσει ευοίωνη προοπτική για τη χώρα και τους πολίτες. Το ΕΠΑΜ απευθύνει σε κάθε πατριώτη δημοκράτη, προσκλητήριο ενότητας και ανένδοτου αγώνα, μέχρι την απελευθέρωση από το κατοχικό καθεστώς της αποικιοκρατικής κηδεμονίας που επέβαλαν στη χώρα μας δανειστές και τοκογλύφοι».

4 σχόλια:

  1. Γεια σου
    Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά που απορρίπτονται από την Τράπεζα ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ότι έχετε συμβατό συνθήκες να σας μηνιαία έσοδα, υπέρογκα επιτόκια. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Κανένα πρόβλημα. Ό, τι την οικονομική σας κατάσταση, θα προσφέρουν ενυπόθηκα δάνεια, διεθνή δάνεια, εμπορικά δάνεια, δάνεια προσωπικά, αποκλειστική και εκπαιδευτικά δάνεια. Προσφέρω δάνεια διαθέσιμα σε ανθρώπους, και πολλές εταιρείες. σας είναι πραγματικά ανάγκη έτσι επικοινωνήσετε μαζί μου: deguep.rodrigue@outlook.fr
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρτε δάνειο 2% για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικά έξοδα
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφέρω όλα τα είδη επιτοκίου δανείου @ 2
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού, καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και φοβερό δανεισμό ανθρώπου δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα......
    Μεσαίο όνομα.....
    2) Φύλο: .........
    3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
    4) Διάρκεια δανείου: .........
    5) Χώρα: .........
    6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
    7) Αριθμός κινητού: .........
    8) Διεύθυνση email ..........
    9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
    10) Επάγγελμα: ...........................
    11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
    Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
    Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...