Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά για αρκετά ακόμα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Του Σταύρου Κατσούλη

Επειδή πολλοί θεωρούν την ψήφο του ΠτΔ ανούσιο ζήτημα και επειδή οι πράξεις μιλούν πολύ πιο δυνατά από τα λόγια, καλό είναι γνωρίζουμε όλοι τα εξής:

Α) Νομιμοποίησαν τις αντισυνταγματικές και προδοτικές πράξεις των προηγούμενων κυβερνήσεων.

1) Ο ΠτΔ, συμφωνεί κανείς ή όχι με το εάν πρέπει να έχουμε καν ΠτΔ, έχει μια σημαντική εξουσία που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ανακόψει καταστάσεις: Μπορεί να αρνηθεί να υπογράψει νόμους.

2) Η ψήφος του ΠτΔ από την φερόμενη ως κυβέρνηση και τους Βουλευτές του κόμματος της Νέας Δικτατορίας, κατάφερε ένα πράγμα: Ψήφισαν έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δημόσια παραδεχθεί την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και που έχει ψηφίσει ΟΛΟΥΣ τους εφαρμοστικούς νόμους των Μνημονίων/Δανειακών συμβάσεων. Ως εκ τούτου λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Νέα Δικτατορία, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Τα παραπάνω σημαίνουν τα εξής:

Όσοι περιμένουν δίκη π.χ. του ΓΑΠ που μας έβαλε μέσα σε όλην αυτήν την διαδικασία αποτέφρωσης, περιμένει ΜΑΤΑΙΑ. Το σημερινό καθεστώς Ευρω-Χουντο-Κατοχής, τον νομιμοποίησε, και προσέλαβε έναν ΣΥΝΕΝΟΧΟ του ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Β) ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Τσίπρας μαζί με τον φερόμενο ως βουλευτή  Καμμένο και την υπόλοιπη μικρή αυταρχική συμμορία τους απεφάσισαν και διέταξαν τους Βουλευτές της συγκυβέρνησης να ψηφίσουν αυτό που τους υπέβαλαν. Και οι Βουλευτές εκτός μίας και μοναδικής εξαίρεσης την οποία δεν επικροτώ για άλλους λόγους, υπάκουσαν τυφλά. Μερικοί από αυτούς μάλιστα υπάκουσαν, καταπατώντας τις ίδιες τις δηλώσεις τους και κραυγές κατά του μνημονίου  κατά των ενόχων των προηγούμενων καθεστωτικών κυβερνήσεων.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, προχώρησαν και σε απολογητικές δηλώσεις, πανομοιότυπες με των Βουλευτών του προηγούμενου καθεστώτος, αυξάνοντας έτσι την απόλυτη υποτέλεια που έδειξαν με την ψήφο τους.

Να γνωρίζουν όλοι αυτοί, που τόσο εύκολα νομιμοποιούν και αποδέχονται τους δωσίλογους της προηγούμενης κυβέρνησης και τους απονέμουν την ανώτατη πολιτική τιμή, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Έτσι, με αυτήν τους την πράξη, έδειξαν ότι δεν έχουν κανένα θέμα, κανέναν ενδοιασμό να υποκύπτουν στις ορέξεις του φερόμενου ως Πρωθυπουργού και των αφανών αφεντικών του.

Και ως εκ τούτου, μας έδειξαν την πιο πιθανή πορεία που θα έχουν ως νέοι στυλοβάτες των επικυρίαρχων, που σκοτώνουν τους Έλληνες πολίτες.

Να γιατί, ΔΕΝ είναι ανούσιο το θέμα της ψήφου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και να γιατί, οι παρούσα κυβέρνηση και όλοι αυτοί που τον ψήφισαν, είναι επίσης ΕΝΟΧΟΙ, με βάση τον κοινό Ποινικό Κώδικα, παρ. 134 και άλλων. 

Να γιατί, πρέπει όλοι μας να περιμένουμε και άλλα προδοτικά "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".

Και να γιατί, επιτέλους, πρέπει όλοι μας να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ, να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, να ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Αλλιώς πατριώτες, την χάσαμε την Πατρίδα.

Ο Σ. Κατσούλης είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...