Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Άνεργος, ο Άστεγος και ο Άθλιος !!!

Tου Αντώνη Παπαντωνίου

Πλημμυρίσαμε τις τελευταίες ημέρες από τις φωτογραφίες σε μεγάλο Γαλλικό περιοδικό, του “Υπουργού Οικονομικών” Γιάνη (με ένα “ν”) Βαρουφάκη να μας δείχνει το λιτό του βίο σε διάφορες στάσεις, εκπέμποντας μεγάλη περηφάνεια για το Διεθνές του “status”, έχοντας βέβαια εξοντώσει όλες εκείνες τις Ληστοσυμμορίες που ληστεύουν την Πατρίδα μας και εφαρμόζουν στην πράξη Γενοκτονία στον Ελληνικό Λαό. Την ίδια στιγμή με απίστευτο θράσος δηλώνει ότι θα “ανασταλούν” για κάποιο χρονικό διάστημα “μερικές” από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Κόμματός του!!!

Αυτό το Ανθρώπινο(;;) ον είναι το πρόσωπο εκείνο που η Κυβέρνηση της Ριζοσπαστικής(!!!) Αριστεράς έχει εμπιστευθεί τυφλά να σώσει την Ελλάδα από τον Καιάδα που την έχουν οδηγήσει με πρόθεση τα ντόπια και ξένα Κέντρα αποφάσεων.

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που ασχολούμαι με ένα άθλιο, τυχάρπαστο, νάρκισσο, αλητήριο υποκείμενο αλλά τυχαίνει, χάρις στους προστάτες του, να είναι εκείνος που εν λευκώ αποφασίζει για τη ζωή μας και το μέλλον μας, αν έχουμε κάποιο μέλλον !!!

Κάποιος η κάποιοι από εκεί μέσα που είναι θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι την ίδια αυτή στιγμή υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που η “έπαυλη” που ζούνε είναι σε “τρύπες” και σε πεζοδρόμια ότι το “πολυτελές Εστιατόριο” που τρέφονται είναι οι κάδοι των σκουπιδιών και στην καλύτερη περίπτωση κάποιο συσσίτιο, ότι παιδιά λιποθυμούν στα Σχολεία από έλλειψη τροφής, ότι χιλιάδες Άνθρωποι τουρτουρίζουν στα “Παλάτια” τους πολλοί μάλιστα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ότι Άνθρωποι πέφτουν απ’ τα μπαλκόνια χτυπημένοι από τα “πυρά” των Εχθρών με τη “γραβάτα, ότι Άνθρωποι πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Σύστημα Υγείας, ότι συνολικά ζούμε σε συνθήκες Γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού.
Αυτό όμως το κτήνος αρέσκεται σε… ΟΥΑΟΥ… και σε καθήκοντα Μοντέλου !!! Τρομάρα του !!!

Ελπίζω, χωρίς όμως να το πιστεύω, ότι κάποιος η κάποιοι απ το Κόμμα του που ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να εμπιστευθεί τις τύχες του για να απαλλαγεί, κυρίως, από την Ληστοσυμμορία που είχε στο σβέρκο του θα ευαισθητοποιηθεί και θα τον κλωτσήσει από εκεί που τον έβαλε, τουλάχιστον για να μην προκαλεί.

Βεβαίως με την κίνηση αυτή και μόνον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επί της ουσίας εάν εξακολουθήσει η Πολιτική Φιλοσοφία που εκφράζει αυτό το κατασκεύασμα και που δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, έχει την κάλυψη, τουλάχιστον, της Ηγετικής Ομάδας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν Φίλοι μου που όχι μόνον ψηφίσατε αλλά και στηρίξατε ή και ακόμα στηρίζετε την Κυβέρνηση, να απαιτήσετε και μαζί σας και όλοι εμείς που είμαστε ο Λαός και που η Ζωή και η Τύχη μας είναι κοινή, να υλοποιήσει η Κυβέρνηση αυτό που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός τελειώνοντας τις Προγραμματικές του Δηλώσεις και μάλιστα με έντονη την συγκίνηση:

«ΘΑ ΤΗΡΗΣΩ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...