Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Μάθημα δημοσιογραφίας από την Ιρλανδία για όλους τους επώνυμους Έλληνες δημοσιογράφους

Του Δημήτρη Καζάκη

Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne, πολύ γνωστός στη χώρα του, φέρνει σε αδιέξοδο τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ στην τρόικα, Klaus Masuch, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας. (http://www.videoman.gr/25839)

Ο Klaus Masuch ήταν μέλος της τρόικας και στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα. Φαντάζεστε να κάνει τέτοιες ερωτήσεις οι Χατζηνικολάου, Παπαδάκης κι όλοι οι άλλοι δήθεν αδέκαστοι επώνυμοι δημοσιογράφοι της χώρας μας; Με τι κότσια, με τι ανάστημα;

Ένας από τους θεμελιώδεις λόγους που αυτή η χώρα επιλέχθηκε ως πειραματόζωο για να την οδηγήσουν στον αφανισμό, είναι το γεγονός ότι πουθενά αλλού στην Ευρώπη τα ΜΜΕ δεν είναι τόσο διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα όσο στην Ελλάδα.

Ο θάνατος του πολιτικού διαλόγου και της ενημέρωσης, που σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμη και την εποχή της χούντας, ήταν βασική προϋπόθεση για να μας οδηγήσουν οι δανειστές και το εξαγορασμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας στα βράχια.

Λειτούργησαν και λειτουργούν όπως οι ψευδοφάροι που χρησιμοποιούσαν παλιά οι κουρσάροι για να οδηγήσουν τα πλοία στα βράχια ώστε να σκοτώσουν πλήρωμα και επιβάτες και να κουρσέψουν το ναυάγιο. Και καθώς μας οδηγούν στο χειρότερο ναυάγιο της ιστορίας μας, οι ψευδοδημοσιογράφοι κοκορεύονται για το θεάρεστο έργο τους.

Δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...