Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» της ΔΕΗ τινάζουν τα νοικοκυριά στον αέρα! Λαφαζάνη ΞΥΠΝΑ!

Από το ιστολόγιο «Κεράσια και Κρίνοι»

Κάνω αυτή την αναδημοσίευση γιατί κι εμένα μου ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ και πρόκειται για ένα αστρονομικό νούμερο που είναι φυσικά αδύνατο όχι να εξοφλήσω αλλά ακόμα και με δόσεις να το πληρώνω, δεν βγαίνει. Αναρωτιέται κανείς πραγματικά αν επί κυβέρνησης αριστεράς κάθε νοικοκυριό δημι-ουργεί ολοένα και μεγαλύτερα χρέη στο βασικό αγαθό της ενέργειας και στην εφορία ενώ τα έσοδά του παραμένουν στον πάτο, όπως διαμορφώθηκαν τα πέντε μνημονιακά χρόνια, τότε τι σόι αριστερά είναι αυτή. Όλα αυτά τα χρέη μαζεύονται και όταν το πρώτο μούδιασμα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις αέναες διαπραγματεύσεις περάσει και κάθε σπίτι δει σε τι σημείο έχουν φτάσει τα οικονομικά του, τότε δε θα ξέρουν πού να κρυφτούν οι της κυβέρνησης.

Πηγή Manier με αρχική πηγή tribune.gr

Σας έχουν έρθει οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί της ΔΕΗ;


Όταν σας έρθουν μην πάθετε εγκεφαλικό με τη μία. Να το πάθετε με δόσεις. Είναι οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» που σας διπλασιάζουν το ποσό που πρέπει να πληρώσετε! Και είναι ο δεύτερος εκκαθαριστικός με αυτές τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις».

Προφανώς η πρώτη φορά Αριστερά ή δεν πληρώνει ρεύμα ή δεν έχουν πάρει είδηση τι «παίζεται»…

Εμείς, λοιπόν, οφείλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση και στους αρμόδιους  υπουργούς, ειδικά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που εδώ και 3 μήνες δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα του λαού, μόνο να ταξιδεύει στη Ρωσία ξέρει και να ζει το… σοβιετικό απωθημένο.

Εάν Παναγιώτη Λαφαζάνη άμεσα δεν αφαιρέσεις τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, να ξέρεις ότι αυτοί οι λογαριασμοί θα ρίξουν την κυβέρνηση…

Σας την έστησε ο Σαμαράς με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και δεν το έχετε πάρει είδηση ξεφτέρια μας…

Έχεις συνειδητοποιήσει Παναγιώτη Λαφαζάνη τι κάνουν οι «ρυθμιζόμενες χρεώσεις;». Διπλασιάζουν τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς!

Ολόκληρες οικογένειες ανέργων και εργαζομένων των 400 ευρώ δουλεύουν για να πληρώνουν τη ΔΕΗ, Παναγιώτη Λαφαζάνη! Τι δεν καταλαβαίνεις; Σε ποιον κόσμο ζεις;

Τώρα, αφαίρεσε τις «ρυθμιζόμενες χρεώσεις» από τους λογαριασμούς, αλλιώς αυτοί ο λογαριασμοί θα ρίξουν την κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...