Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κάλεσμα για αντικατοχική ψήφο έκανε ο Δημήτρης Καζάκης από τον Βόλο (Video)

ΜΙΛΗΣΕ σε προεκλογική συγκέντρωση του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ στιγμιότυπα της ομιλίας του και όσα δήλωσε στο e-Volos.gr

Εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, στον Βόλο βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Καζάκης του Ε.ΠΑ.Μ., πραγματοποιώντας προεκλογική ομιλία στην παραλία του Βόλου.

Ο γνωστός Οικονομολόγος κατά την ομιλία τους εξέφρασε την σιγουριά πως το Ε.ΠΑ.Μ. με το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ" και το λαό στο πλάι του, θα αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι οι εργαζόμενοι πολίτες και όχι οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες.

Για ακόμα μια φορά, αναφέρθηκε στα σχέδια των κομμάτων για το ξεπούλημα της χώρας και για όσα σχεδιάζονται στις πλάτες του Ελληνικού λαού, από τους "δοσίλογους πολιτικάντηδες με τις μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις".

Ο Δημήτρης Καζάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πόλη του Βόλου και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχουν δείξει οι Βολιώτες στο κάλεσμά του.

Επίσης, σε ερώτηση του e-Volos.gr, γιατί να επιλέξει κάποιος το Ε.ΠΑ.Μ. στις 6 του Μάη, απάντησε ρητορικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ξέρετε εσείς καμιά άλλη αντικατοχική δύναμη; Αντιμνημονιακά κόμματα υπάρχουν πολλά. Αντικατοχικά;"

Ακούστε απόσπασμα της ομιλίας του γνωστού Οικονομολόγου αλλά και τι δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...