Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Το ΕΠΑΜ προσβάλλει στα δικαστήρια το εκκαθαριστικό της εφορίας


ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΩΣ ΠΛΑΣΤΟ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Οι κυβερνήσεις των δωσιλόγων εξακολουθούν να «σώζουν» την Ελλάδα ικανοποιώντας κάθε αξίωση των αφεντικών τους, οδηγώντας στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. Σημαντικό τους «επίτευγμα» αποτελεί η μείωση κατά 25% του μέσου μισθού, η εσωτερική στάση πληρωμών σε τομείς όπως τα ασφαλιστικά ταμεία που παρουσιάζουν έλλειμμα 7% (δηλ. είναι ήδη χρεοκοπημένα) και τα νέα φορολογικά μέτρα των οποίων ο τελικός στόχος είναι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Ο νόμος Κατσέλη ο οποίος βασίζεται στο Βρετανικό μοντέλο προβλέπει επιμήκυνση των στεγαστικών δανείων στα 99 χρόνια και επιβάλλει το δικαίωμα της επιφανείας. Αυτό σημαίνει ότι το δάνειο μας θα το έχουμε πληρώσει 4 φορές για να έχουμε μόνο τη χρήση του ακινήτου, του οποίου μετά τα 99 έτη, ιδιοκτήτης γίνεται το Ελληνικό Δημόσιο. Η κινητή και ακίνητη περιουσία αλλά και το σύνολο των έννομων δικαιωμάτων των Ελλήνων τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Γίνεται ξεκάθαρο, ότι το σύστημα βασίζεται στην εξαθλίωση και τον εκφοβισμό του λαού. Το ΕΠΑΜ έχει αποδείξει ότι δεν αρκείται σε δράσεις τύπου «υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση» και σε απεργίες για την τιμή των όπλων αλλά σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη λύση των προβλημάτων του λαού.

Αυτή τη στιγμή καλεί τον Ελληνικό λαό σε συλλογική αγωγή εναντίον του υπουργού Οικονομικών και του ΓΓ του ΥΠΟΙΚ, προσβάλλοντας ως πλαστά τα εκκαθαριστικά όσων θελήσουν να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη δικαστική προσφυγή. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένα χτύπημα στην καρδιά του συστήματος, τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό στον οποίο δηλώνουμε ότι δεν πληρώνουμε όχι γιατί δεν έχουμε ή γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί μας εξοντώνει. Αυτό που προέχει είναι η επιβίωση η ατομική και των οικογενειών μας και είναι αναφαίρετο δημοκρατικό μας δικαίωμα σύμφωνα με το Σύνταγμα. Έτσι θα καταφέρουμε να διώξουμε το φόβο από τον απλό πολίτη και να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος απέναντι στο τέρας, να μάθουμε ως πολίτες και ως κοινωνία να ασκούμε τα δικαιώματά μας και να δώσουμε «μια ένεση αδρεναλίνης στην κοινωνία για την τελική μάχη που είναι η γενική πολιτική απεργία».

Το ΕΠΑΜ σχεδιάζει τη μετωπική σύγκρουση με δράσεις και χτυπήματα ουσιαστικά και καίρια και συσπειρώνει κοινωνικές δυνάμεις ώστε να ρίξουμε όλοι μαζί την κατοχική κυβέρνηση και να απαιτήσουμε τη μόνη λύση: Εκλογές με κυρίαρχο πρόταγμα νέα Εθνική Συντακτική Συνέλευση.


 ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια Λερναία Ύδρα. Όταν κερδίζουμε μια μάχη ξεφυτρώνουν νέα μέτρα, έχουμε να κάνουμε με νέες προκλήσεις. Σκεφτήκαμε να χτυπήσουμε το τέρας στη βάση του, στο φοροεισπρακτικό σύστημα βασιζόμενοι στο Σύνταγμα και στην υπάρχουσα νομολογία. Βάζουμε στο παιχνίδι και τους δικαστικούς γνωρίζοντας ότι πολλοί έχουν το ανάστημα και το ηθικό σθένος να υπερασπιστούν το λαό.

Βασιζόμαστε στην 599/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που πάρθηκε από την Ειρηνοδίκη κ. Σταυρούλα Κουτρουβίδα, και λέει ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και συνεπώς είναι αντισυνταγματικοί και οι εφαρμοστικοί νόμοι που σχετίζονται μ’ αυτό, αλλά και όσοι νόμοι ή νομοσχέδια επικαλούνται τη δημοσιονομική εξυγίανση και την αποτροπή πτώχευσης της Ελλάδας. Το εκκαθαριστικό που μας ήρθε από την εφορία βασίζεται σε τέτοιους νόμους άρα δεν έχει νομική βάση. Για μας λοιπόν είναι πλαστό, περιέχει ψευδή και αναληθή στοιχεία και περιστατικά και το προσβάλλουμε στα δικαστήρια ως τέτοιο.

Ορίσαμε το χρονικό όριο της 14 Οκτωβρίου ως καταληκτικής ημερομηνίας για να καταθέσουμε την αγωγή και παράλληλα οι νομικοί του ΕΠΑΜ θα υποβάλουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  ώστε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα παύει την προσαύξηση κατά 1% μηνιαίως επί του οφειλομένου ποσού, θα διατάσσεται ο Εφορος να μην εισπράξει το ποσό αυτό με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ενώ δεν θα μπορεί η Εφορία να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών (έκδοση φορολογικής ενημερότητας κλπ) εφόσον υφίσταται εκκρεμοδικία.

Στην Ελλάδα παραβιάζεται το Σύνταγμα, η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Μορφωτικά Δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών και κανένας δε σηκώνει έστω και ένα συστημικό όπλο όπως η Δικαιοσύνη.

Στη συλλογική αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες και για το σκοπό αυτό απαιτούνται:

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ME ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠ ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Θα την βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ www.epamhellas.gr). Στην υπεύθυνη Δήλωση μην παραλείψετε να συμπληρώσετε το όνομα του νομικού του ΕΠΑΜ που εξουσιοδοτείτε και συγκεκριμένα έναν εκ των δύο ή και τους δύο από κοινού (κ.κ. Ιωάννης Γκινοσάτης και Μάριος Μαρινάκος)
2. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ (ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΩΝ 2011 & 2012 δηλαδή για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν τα έτη 2010 και 2011 (φωτοτυπίες)
3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚO ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (Πρωτότυπο)
4. ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5€

Αναλυτική ενημέρωση στο video από την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου: www.epam-volos.gr και http://epam-agria.blogspot.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και για παράδοση των δικαιολογητικών, στο γραφείο του ΕΠΑΜ Μαγνησίας (Κ. Καρτάλη 92 – Αλεξάνδρας).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Για να παίρνετε τα καινούργια άρθρα μέσω email, εγγραφείτε εδώ, γράφοντας το email σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...