Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Με ελπίδα και θετική προσδοκία η Μαγνησία θα υποδεχτεί τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη

Σε πείσμα των απεχθών αποβλήτων του φαύλου πολιτικού συστήματος, που υπηρετούν με πρωτοφανή δουλοπρέπεια τα αισχρότερα και σκοτεινότερα κέντρα του διεθνούς παρασιτικού κεφαλαίου, οι πολίτες της Μαγνησίας προετοιμάζονται με αγωνιστική διάθεση και θετική προσδοκία, να υποδεχτούν τον Γ.Γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2012.
Ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που προοιωνίζονται για τους προσεχείς μήνες, εξαιτίας της εμμονής των δοσίλογων πολιτικών που απαρτίζουν την εθελόδουλη συγκυβέρνηση, να δώσουν τη χαριστική βολή στην Πατρίδα και την ελληνική κοινωνία, η επίσκεψη του Δημήτρη Καζάκη στην περιοχή μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Οι ΕΠΑΜίτισες και οι ΕΠΑΜίτες της Μαγνησίας έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της προσδοκίας για τη διοργάνωση της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 6.15΄ μ.μ. και προετοιμάζονται πυρετωδώς.
Το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που εισέπραξαν τις πρώτες μέρες της κοινοποίησης του γεγονότος στην τοπική κοινωνία, είναι η εμπιστοσύνη των απλών πολιτών τόσο προς το πρόσωπο του Δημήτρη Καζάκη, όσο και προς το Ε.ΠΑ.Μ. γενικότερα και η ελπίδα που γεννά η δράση και ο πολιτικός τους λόγος.
Το πλήρες πρόγραμμα του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. κατά την παραμονή του στη Μαγνησία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...