Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Μαγνησίας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με όρους Ράιχ, σε οικονομικό επίπεδο, προχωρά η Γερμανία στην ομοσπονδοποίηση της Ε.Ε. υιοθετώντας ένα μοντέλο αποδόμησης και εν τέλει απορρόφησης των ανεξάρτητων κρατών – μελών. Η γερμανική καγκελαρία των ρομποτοειδών ασπόνδυλων οραματίζεται μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία της οποίας τα ισχυρά μέλη θα έχουν το …πάνω χέρι με ρευστοποιημένες τις διακρατικές σχέσεις και τα αδύναμα μέρη να υφίστανται τις τραγικές συνέπειες της αποικιοκρατικής ενσωμάτωσης.
Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο αποδομείται το ελληνικό κράτος, με ευθύνη της ανάλγητης δωσιλογικής κυβερνητικής συπμαιγνίας! Το τι σημαίνει για τη χώρα μας και την ελληνική κοινωνία η …απορρόφηση και η μετατροπή της σε γερμανική αποικία, αρκεί να σκεφθεί κανείς τα 8.200.000 «ισότιμων» γερμανών πολιτών της πρώην Ανατ. Γερμανίας που ζουν με μισθούς (όσοι έχουν) πείνας των 200 – 300 € και τους οποίους οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής, συμπεριφέρονται χειρότερα απ’ ό,τι οι ναζί τους Εβραίους!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΘΥΠΑΤΟΣ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ανέφερε όλοι οι μεγάλοι δήμοι της Γερμανίας είναι υπερχρεωμένοι σαν την Ελλάδα (και χειρότερα) και για να διασωθούν πρέπει να μπουν σε επαναδιαπραγμάτευση των δανείων τους με τις γερμανικές τράπεζες. Η γερμανική κυβέρνηση δεν θέλει να παρέμβει υπέρ τους, διότι θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στις οικονομικές ισορροπίες. Όμως, οι τράπεζες για να διαπραγματευθούν θέλουν εγγυήσεις!  
Κι εδώ αρχίζει το σατανικό σχέδιο της καγκελαρίας:
Ο γνωστός ανθύπατος χερ Φούχτελ περιδιαβαίνει ανεξέλεγκτος (!!) τα …βουνά και τα λαγκάδια της ελληνικής ενδοχώρας και προτείνει στους έλληνες δημάρχους ότι θα εξασφαλίσει επενδύσεις για τις πόλεις τους με την προϋπόθεση όμως  ότι αυτοί θα «αξιοποιήσουν», δηλαδή θα ξεπουλήσουν τη δημοτική περιουσία και εν συνεχεία μέσω της αδελφοποίησης που θα κάνουν με αντίστοιχους γερμανικούς  δήμους, αυτή η περιουσία θα τιτλοποιηθεί υπέρ των γερμανικών δήμων, οπότε θα υπάρξει η αντίστοιχη εξασφάλιση νέων δανείων για αυτούς. Αντίστοιχα τώρα οι  Ελληνικοί δήμοι, έναντι αυτής της …μεγαλοσύνης (έτσι αποκαλείται στις μέρες μας η εθνική προδοσία!!) που θα επιδείξουν οι δημοτικοί άρχοντες, μπορεί να εξασφαλίσουν κάποιες επενδύσεις από εταιρίες Γερμανικών φυσικά συμφερόντων, αρκεί να πεισθούν να ξεπουλήσουν τη δημοτική περιουσία.
Προ ημερών – και προς τιμήν της – η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποκάλυψε τα ονόματα δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων που επέλεξαν την οδό του δωσιλογισμού και συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο των ξένων κατακτητών και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στη δημοσιευθείσα λίστα περιλαμβάνεται και ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Γεώργιος Αντώνογλου – Κασσαβέτης.
 Καλούμε τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της Μαγνησίας να καταγγείλουν και να απομονώσουν τους δωσίλογους αυτοδιοικητικούς υπηρέτες της γερμανικής καγκελαρίας και να ανακηρύξουν τον Φούχτελ ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Νομό Μαγνησίας!

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ …ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

Όμως, το σχέδιο αποδόμησης του ελληνικού κράτους δεν σταματά εδώ. Η δωσιλογική κυβέρνηση δημιουργεί ένα πρωτοφανές σφαγείο για τους δημοσίους υπαλλήλους, με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στη Δημόσια Διοίκηση.
Έρχονται μαζικές απολύσεις εργαζομένων μόνιμων ή αορίστου χρόνου, καταργείται η μονιμότητα μέσω της μαζικής κατάργησης οργανικών θέσεων, ενώ η διαθεσιμότητα αποτελεί το φύλλο συκής πίσω από το οποίο κρύβεται το χαρτί της απόλυσης. Πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπολογίζουν πως μέσα στο 2013 πάνω από 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα με τα νέα μέτρα, ενώ το μνημόνιο αναφέρεται σε 25.000. Οσοι από αυτούς δεν μεταταχθούν ή δεν μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες, το πολυνομοσχέδιο αναφέρει ρητά ότι θα απολυθούν με τη λήξη της διαθεσιμότητας που διαρκεί ένα χρόνο!
Σ’ ό,τι αφορά το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, το τεκμήριο της αθωότητας του υπαλλήλου ουσιαστικά καταργείται, ενώ εισάγεται σε μαζική βάση το μέτρο της αργίας. Ταυτόχρονα, ανοίγει διάπλατα η πόρτα και για πολιτικές διώξεις, ενώ ο υπάλληλος θα βρίσκεται υπό έλεγχο και με την απειλή της αργίας για τη ζωή που διάγει και τις πράξεις στις οποίες προβαίνει ακόμη και εκτός εργασίας.
Συγκεκριμένα, θα τίθεται σε αργία ο υπάλληλος που επιθυμεί ένα διαφορετικό Σύνταγμα από το σημερινό ή έχει άλλη γνώμη για το πολίτευμα και την έννοια της Πατρίδας, όπως κι εκείνος που διώκεται πειθαρχικά με την κατηγορία της αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός ή εκτός υπηρεσίας.
Και με ποια κριτήρια θα κρίνονται αυτοί οι εργαζόμενοι; Με ένα και μοναδικό: Το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν!»
Όμως, αυτό που πρέπει να αντιληφθούν – όσο είναι νωρίς ακόμα – οι δωσίλογοι σφουγγοκωλάριοι του γερμανικού Ράιχ και τα γιουσουφάκια της ευρωλαγνείας, είναι το ότι κατάλυση του ελληνικού κράτους σημαίνει ότι - με βάση τις διεθνείς συμβάσεις – ο ελληνικός λαός θα είναι ελεύθερος να δημιουργήσει αντιστασιακό κίνημα ακόμα και με τους όρους που το έκανε κατά την περίοδο της κατοχής. Και τότε όλοι ανεξαιρέτως οι δωσίλογοι θα είναι νόμιμος στόχος της νέας Αντίστασης!

ΚΑΛΟΥΜΕ
τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Μαγνησίας

  • να αντισταθούν εμπράκτως στο σχέδιο αποδόμησης του Ελληνικού Κράτους και μετατροπής της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο, αρνούμενοι να αποστείλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατάλογο με υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης της οργανικής τους θέσης
  • να τεθούν επικεφαλής στη διοργάνωση Γενικής Πολιτικής Απεργίας καλώντας τους δημότες να υιοθετήσουν στάση απείθειας και ανυπακοής απέναντι στο αυταρχικό καθεστώς της δωσιλογικής κυβερνητικής συμπαιγνίας!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΕΞΕΓΕΡΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...