Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η ομιλία του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στην κατάμεστη αίθουσα του Ε.Κ. Χαλκίδας

Την τρέχουσα εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας, τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις ρεαλιστικές προτάσεις για την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος προς όφελος της πατρίδας και του λαού, παρουσίασε την Τετάρτη 25/9/13 ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας.

Προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας (ΕΚΧ) κ. Μπασινά, ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. μίλησε σε εργαζόμενους, άνεργους και απολυμένους των εργοστασίων της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής.

Όπως είναι γνωστό, στη Χαλκίδα, πολλά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας που λειτουργούσαν για πολλές 10ετίες έχουν κλείσει, οι εργαζόμενοι έχουν βρεθεί στο δρόμο και παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Με πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων εδώ και αρκετές μέρες το κτίριο της Περιφέρειας τελεί υπό κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δυσμενέστατη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πρώην εργαζόμενοι των εργοστασίων και οι οικογένειές τους.

Οι εργαζόμενοι από νωρίς κατέκλυσαν την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του Ε.Κ. δημιουργώντας αδιαχώρητο, κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της περιοχής.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Δημήτρης Καζάκης απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...