Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Μαγνησία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κλιμάκιο της Π.Γ. και του Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., οικονομολόγος Δ. Καζάκης
στο νομό Μαγνησίας στις 7 και 8 Μαρτίου 2014

Θα παρουσιάσει το πρόγραμμα 
των 100 πρώτων ημερών 
μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου

Το νομό Μαγνησίας θα επισκεφθεί στις 7 και 8 Μαρτίου ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Π.Γ. και του Ο.Γ. Η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, που θα ξεκινήσει από το νομό Καρδίτσας και θα καταλήξει στην περιοχή της Θράκης.
Το Σάββατο 8 Μαρτίου, στις 12.30’ μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. (Γ. Καρτάλη 87) στα τοπικά ΜΜΕ και στις 6.15΄ μ.μ. της ίδιας μέρας, θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στην αίθουσα «Ι. Κορδάτος», του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου), με θέμα: «Πώς θα περάσουμε σε εθνικό νόμισμα». Ο κ. Δημήτρης Καζάκης θα αναφερθεί στις τρέχουσες εξελίξεις και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου.
Από τη Συντονιστική Γραμματεία του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «η επίσκεψη του Γ.Γ. στη Μαγνησία γίνεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, δεδομένου ότι το κατοχικό καθεστώς των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων, προετοιμάζει την κορύφωση του σχεδίου ολοκληρωτικής εξαθλίωσης του λαού και πλήρους διάλυσης της χώρας, προκειμένου να δικαιολογήσει την επιβολή ξένης επέμβασης, μετά τις ευρωεκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...